לפייסבוק יש למעלה מ-2.2 מיליארד משתמשים פעילים חודשיים ו-1.49 מיליארד משתמשים פעילים מדי יום. עם כמות כה עצומה של אנשים, פייסבוק מסוגלת לאסוף מידע רב על המשתמשים שלה. זה יוצר דילמה אתית עבור פייסבוק שכן היא יכולה להשתמש במידע זה למטרות עסקיות או לספק אותו לממשלה במידת הצורך, אך הציבור לא תמיד מיודע כשזה קורה. 

היו מקרים רבים שבהם פייסבוק התמודדה עם ביקורת על כך שהיא מטעה את מה שהם עושים עם נתונים אישיים, מה שהוביל כמה אנשים לרצות למחוק את החשבון שלהם, להלן הצעדים לשאלה איך למחוק חשבון פייסבוק:

מדריך למחיקת פייסבוק

שלבי הדרכה למחיקת חשבון הפייסבוק

הצעדים שעליך לנקוט כדי למחוק את חשבון הפייסבוק שלך הם: צור עותק של תמונות חשובות במחשב שלך לפני שאתה עובר לשלב 2. פתח את אפליקציית ההגדרות בפינה השמאלית העליונה של הפייסבוק ולכו להגדרות.

לינק ישיר למחיקת חשבון לקיצור גשו אל לינק הבא>> מחיקת חשבון פייסבוק.
לאחר כניסה ללינק תראו למטה Delete accoun או מחיקת חשבון (כמו בתמונה).

פייסבוק אינה מושלמת ויש כמה דברים שעלינו לקחת בחשבון כשאנחנו חושבים על הפרטיות שלנו או אם אנחנו רוצים למחוק את החשבון שלנו:

– זה לוקח הרבה זמן – אנחנו עלולים להתמכר – זה יכול לגרום לבעיות במערכות יחסים – הנתונים שלנו עלולים להיגנב לכן, ייתכן שתרצו למחוק את החשבון.

כך נראה דף מחיקת חשבון בפייסבוק

מדריך הסבר וידאו למחוק את חשבון הפייסבוק

מדריך וידאו איך מוחקים חשבון פייסבוק בצורה נכונה, דעו לכם שכמובן ניתן למחוק את החשבון באופן זמני ולא קבוע. למרות שאם הגעתם להחלטה שאתם רוצים לצאת מהפלטפורמה היינו ממליצים למחוק קבוע ולהמשיך את החיים האמיתיים ולא הוירטואליים 🙂 

הסבר למחיקת החשבון במובייל >>

מדריך וידאו למחיקת חשבון פייסבוק

שלב 2 במחיקת החשבון של פייסבוק

לאחר שלחצתם על הלינק למחיקת חשבון פייסבוק למעלה ולחצתם: Delete או מחק חשבון, תועברו לעמוד הבא אישור סיסמא שאכן החשבון שתרצו למחוק שייך לכם ולא למישהו אחר…

תתפלאו אבל יש לא מעט פריצות שמוחקים לאנשים רנדומליים חשבונות פייסבוק בקלות, לכן יש להגן על חשבונות אלו ועל פרטיותכם.

הסתרת פרופיל פייסבוק באופן זמני

אם אתה רק רוצה "להסתיר" את עצמך עד להודעה חדשה, עבור להגדרות (לחץ על שלוש השורות בפינה העליונה של אפליקציית אנדרואיד) ובחר "הסתר פרופיל". זה אומר שהוא לא יציג את הסטטוס שלך או כל מידע אחר.

אתה יכול להסתיר את הפרופיל שלך על ידי לחיצה על סמל 3 השורות בפינה השמאלית העליונה של המסך שלך במכשיר הנייד, ולאחר מכן בחירה ב"הסתר פרופיל". זה לא יציג את הסטטוס שלך או כל מידע אחר עליך.

גלו מי צופה לכם בפרופיל

עדיף למחוק את חשבון הפייסבוק או להסתיר?

ישנן שתי דרכים לעזוב שיחה: הסתר וצא.

הסתרת עצמך לא תסמן אותך כנקראה ותסיר את תמונת הפרופיל שלך מהצ'אט. אם תרצה לחזור מאוחר יותר, לחץ על הסמל "בלתי נראה" בפינה השמאלית העליונה של שמך ברשימת אנשי הקשר ובחר "הצטרף". בדרך זו, אתה יכול לחזור מבלי שתצטרך לעבור מחדש את הקשר עם כולם שוב.

אם אתה רוצה להפסיק לשוחח, עבור להגדרות (לחץ על שלוש השורות בפינה העליונה של אפליקציית אנדרואיד) והקש על "צא", ההחלטה אם למחוק את הפייסבוק או לא היא שלכם בלבד וכל אחד והשיקולים שלו…

אתה יכול גם להוסיף אנשים לפי מספר הטלפון או כתובת האימייל שלהם תחת "הוסף חברים".

מחיקת דף עסקי בפייסבוק